(Oversatt fra italiensk med Google Translate)

«Det er veldig viktig for oss å forklare deg hvordan vi jobber og hvor materialene vi bruker kommer fra.

I vår provins Vicenza og dens omgivelser er vi heldige som har et enormt nettverk av skreddere, strikkevarer, garverier, lærvarer og selskaper som driver med å lage knapper, glidelåser, snorer og motetilbehør.

Vårt arbeid kommer fra samarbeidet med disse selskapene.

Disse håndverkerne og industrimennene jobber for de store motehusene, store selskaper som misunner oss over hele verden. På disse stedene skapes produktet. Folk jobber med å skape og det er flott. I vårt område er markedsundersøkelser på materialer en av de mest omfattende, stimulerende og originale. Hvert halvår finner stylister, mønstermakere og skreddere alltid opp noe nytt. De prøver å kaste akkurat som alle oppfinnere.

Alle disse materialene blir åpenbart ikke kastet i ordets egentlige forstand, men satt til side. Vi kjøper disse materialene som vi så bruker og med mye tålmodighet og mye tid kombinerer vi dem i posene.

Her er en kort beskrivelse av materialene vi bruker:

Stoffene er designet for å lage møbler som sofaer, stoler, seter, etc ... de er svært motstandsdyktige, brannsikre, smussbestandige, flekkbestandige stoffer og inni dem under produksjon er det vevd et antisklinett som gjør dem svært motstandsdyktige . Alle funksjoner som åpenbart egner seg godt for realiseringen av produktene våre.

Læret: Det regenererte skinnet er en slags resirkulert skinnfiltRestene av ekte skinn tas, masereres, blandes med gummi og spres på en bomullsduk. Ekte skinn og skinn er derimot alltid en del av de fabrikkrestene som ellers ikke ville blitt brukt. Tanning tester, utskrifter og så videre.

Tilbehøret, fra cordura, til metallelementer, fra knapper til tape, er alt materiale gjenvunnet fra selskaper som har rester og ikke lenger bruker dem.

Dette betyr at hvert produkt er laget med resirkulerte italienske materialer og at hver modell er vanskelig å kopiere. En Maggiociondolo-veske er unik, spesielt laget med visse stoffer og farger.»